Rólunk

Üdvözöllek az oldalon!

Eredeti és első szakmám szerint fodrászként kezdtem a pályafutásomat. Imádok emberekkel és embereken dolgozni, a szépségükhöz bármilyen formában hozzátenni, önbizalmukat tükörképük által növelni. Hamar rájöttem nekem a festés-dauer nem való, számomra az extrém szépészet a szerelem! Extrém formák, színek és fonások. Minden ami nem hétköznapi, ami nem sétálhat el kétszer egymás után. Erre akkoriban a kereslet nem érett még meg sajnos.

Tanulmányaimat folytattam, és hétköznapibb irányokban is igyekeztem önmegvalósításra találni, így több szakmát, iskolát is elvégeztem viszont a szépészetbe újra visszatértem.
 
Néhány éve megtaláltam azt a Társat aki teret engedett az összes képzeletemnek. Megnyitottuk az én kis ékszerdobozomat, ahol jelenleg is műszempilla építőként és piercerként dolgozom, mára már családunk részévé vált Vendégkörömmel és képzem magam folyamatosan a legmagasabb színtű tudást, technikát biztosítva számukra, mert azt vallom, hogy nekik csak a tökéletes lehet elég jó! 

Kiss- Tóth Nikolett

piercing

Termékek

Kattints ide!

Piercing Áruház

Áruházunk célja nem 1-1 termék tömeges árusítása, hanem az önkifejezésetekhez való hozzásegítés lesz. Az egyszerűtől a ritkaságokig.

Amit nem találsz meg áruházunkban, jelezd nekem e-mail formájában és azon leszek, hogy beszerezzem és az álom ékszered viselhesd!